Totaalplaatje hal

Industriële binnendeuren

Het is u waarschijnlijk al opgevallen: steel look binnendeuren zijn immens in populariteit gegroeid de afgelopen tijd. Dat is niet zo gek! Door het elegante en strakke ontwerp past een industriële binnendeur praktisch in elke interieurstijl.

Moderne materialen

Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen voor onze producten.

State-of-the-art technologie

Onze steel look deuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende ophangsystemen. Bijvoorbeeld een schuifdeur, klassieke scharnieren of een high-tech taatsscharnier, waarmee de deur in beide richtingen 90° open kan zwaaien. De deur zal ook niet zomaar dichtklappen dankzij een soft-close technologie in de taatsdeur.

Omdat de bevestigingspunten van deze taatsdeur in de onder- en bovenkant van het frame verwerkt zitten hoeft de deur niet in een kozijn gezet te worden. Door het gebruik van slanke profielen geeft dit een mooie afwerking aan het totaalplaatje.

detail_hingdn2_crop

Ontwerp op maat

Écht maatwerk

Omdat Motaal elke deur in eigen werkplaats op maat fabriceert, bent u verzekerd van een uniek product wat aansluit op uw wensen. Er is een ruim aanbod aan verschillende opties mogelijk:

 • Vlakverdeling – De verdeling van de glaspanelen kan worden aangepast naar uw specifieke wensen. Een aantal grote vlakken of juist variërende vlakken, het kan!
 • Kleur – RAL is een Europees kleurenstandaard voor onder andere verf en poedercoats. U kunt een verzameling van verschillende RAL-paletten hier vinden.
 • Glas – Er is een ruime keus tussen verschillende glasopties. Naast standaard doorzichtig glas bijvoorbeeld grijs getint of mat privacyglas.
 • Handgreep – De handgreep is meestal verticaal uitgevoerd, uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid een andere handgreep op te monteren.

Hulp nodig bij het uitzoeken? Wij kunnen u assisteren in het ontwerpen van uw deur. Nadat een van onze bouwkundige het ontwerp heeft gemaakt met de inbouwmaten die u heeft opgegeven, wordt met u de opties besproken. Nadat u het ontwerp en de details heeft goedgekeurd gaan wij in onze eigen werkplaats voor u aan de slag. Onze ervaren monteurs plaatsen uw deur nauwkeurig op de juiste plek zodat u kan genieten van uw prachtige nieuwe deur!

Sluit een ruimte af

Heeft u bijvoorbeeld een ruime woonkamer met grote open keuken en bent u aan het overwegen de ruimten op te splitsen? Het is bij Motaal ook mogelijk om in combinatie met een steel look deur extra kozijnen in het ontwerp mee te nemen. Zo kunt toch twee ruimten creëren zonder dat dat ten koste gaat van het uitzicht of de lichtinval. U behoudt met onze steel look kozijnen en deuren de openheid van de ruimte vanwege de grote glaspanelen.

Onze producten

Scharnierdeur

 • Slanke profielen

 • Strak design

 • Op maat gemaakt

Omschrijving

Onze aluminium steel look scharnierdeur heeft een mooie strakke afwerking en zorgt daarmee voor een frisse upgrade van uw ruimte(n). Het scharnier is een “klassiek” scharnier, zoals op de meeste (bestaande) deuren.

Meer informatie

Scharnierdeur schematisch
Schematische impressie scharnierdeur

Schuifdeur

 • Slanke profielen

 • Strak design

 • Op maat gemaakt

 • Schuift soepel

Omschrijving

Onze aluminium steel look schuifdeur heeft een mooie strakke afwerking en zorgt daarmee voor een fraaie upgrade aan uw ruimte(n). Er geen scharnier op deze deur maar een schuifsysteem.

Meer informatie

Schuifdeur schematisch
Schematische impressie schuifdeur

Taatsdeur

 • Slanke profielen

 • Strak design

 • Op maat gemaakt

 • High-tech scharnierssysteem

Omschrijving

Onze aluminium steel look taatsdeur is erg bijzonder. Hij kan namelijk in beide richtingen openen! Er is tevens geen kozijn nodig.

Meer informatie

Taatsdeur Schematisch
Schematische impressie schuifdeur

Toch nog vragen?

Heeft u interesse in een van onze producten, of heeft u nog vragen? Heeft u een specifieke wens voor uw project? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.